13
jun

Maryna OvchynnikovaVälkommen till min värld av skönhet och harmoni! 

Jag har haft tur i mitt yrkesliv – varför? För att jag har valt ett arbete som jag älskar och som jag har njutit av i över 20 år. Varje kund som jag har hjälpt att uppnå skönhet och harmoni, både inre och yttre, ger mig en energikick och positiva känslor som stannar kvar hos mig länge. 

Jag har genomgått kurser och har mångårig erfarenhet inom mikroströmterapi, massage, estetiska behandlingar, och hårborttagning. Jag fortsätter ständigt att höja min kompetens – en av de senaste behandlingarna som jag har utbildat mig inom och som jag får daglig erfarenhet av är LPG för kroppen och ansikten. 

En av de viktigaste aspekterna i mitt arbete med att skapa skönhet och harmoni för mina kunder är ett individuellt tillvägagångssätt och utveckling av en vårdplan som är baserad på varje persons unika egenskaper, önskemål och specifika behov. Jag erbjuder min hjälp och samarbetar med mina kunder för att uppnå de önskade resultaten. 

Mitt arbete är en underbar kombination av att förstå kunden, teknisk skicklighet och kunskap om ansikts- och kroppsbehandlingar, samt att arbeta med en positiv inställning för att nå det önskade resultatet som vi skapar tillsammans med kunden. 

Jag ser fram emot att träffa dig och tillsammans skapa skönhet!