Vår märken

Natura Bissé anses av hudvårdssexperter vara ett av världens mest innovativa, prestigefyllda och mest effektfulla hudvårdsmärken som finns att tillgå på marknaden. Limhamns BeautyCenter har mera än 15 års erfarenhet med just Natura Bissé.

Med ursprung från spa-industrin och fokus på teknologiskt avancerade produkter samt ingredienser från naturen med bästa innehåll så är Natura Bissé expert på lyxiga produkter och hudvårdsbehandlingar som ger snabba och synbara resultat. Genom sina höga koncentrationer av aktiva ingredienser och banbrytande vetenskapliga framsteg ger Natura Bissé möjlighet för en perfekt skräddarsydd, förstklassig hudvård och behandling till alla hudtyper.

Sedan 1965 : 50 år: det österrikiska familjeföretaget med ungefär 50 anställda har ägnats åt tillverkningen av naturlig kosmetika.

Vad låter som hantverk full av erfarenheter är faktiskt mycket mer på STYX Naturcosmetic. Processen där naturlig kosmetika skapas leder utöver bara hantverk för oss. För alla som vill skapa verkliga naturliga kosmetika som återspeglar företagets filosofi, kvalitet och passion, innebär denna process inte bara hantverk, utan konst : konsten av makalös naturvård

Naturens läkande, skyddande och förnyande kraft står för den helhetliga naturliga kosmetiska vården AROMA DERM.
Som en entusiastisk utvecklare av AROMA DERM lägger vi vårt fokus på noggrann hudhantering och individuellt välbefinnande. Värdefulla, rena naturliga essenser ger våra produkter den önskade effekten. Den makalösa doften av äkta eteriska oljor skapar en harmonisk balans mellan människa och natur.

De effektiva kosmetiska vårdlinjerna i AROMA DERM är designade för professionell användning på professionella institut och SPA-områden. Framgången för behandlingen avrundas av lämplig vård hemma.
Lita på kunskapen om aromaterapi i kombination med Dermatology!

Dr. Spiller är ett tyskt hudvårdsmärke som grundades 1960. Basen i produkterna är rent källvatten tillsammans med naturliga ingredienser. Dr Spiller utvecklar högeffektiva och innovativa produkter med det yttersta målet att stödja hudens naturliga funktioner, genom så kallad biomimetisk hudvård.

Produkterna finns idag i över 50 länder och varje år produceras 2,5 miljoner produkter. Resultat kombineras med en mjuk skön känsla och härlig doft. Med en egen fabrik i södra Tyskland och ingredienser i första hand hämtade från närområdet samt källvatten från bergen runt om, får du en produkt av riktigt hög kvalité.

Dr Spiller lägger mycket tid på forskning och i sortimentet finns produkter för alla hudtyper och hudtillstånd. Med allt från djupgående ampuller, serum, geléer, crèmer till masker och peeling får du resultat som inte bara känns utan även syns på huden!

Sothys, en värld av extremt förfinade känslor och sensualitet, ett legendariskt namn som representerar excellens och prestige i skönhetsinstitut och spa över hela världen.

Samma passion för perfektion och samma strävan efter absolut skönhet avslöjades för kvinnor och män genom välbefinnande och effektivitet i mer än 70 år.

Sothys är ett mycket specialiserat varumärke som alltid stod ut med sitt extraordinära engagemang för forskning och innovation. Den hävdar sin plats som en avantgardisk skönhetsexpert.

Det är skaparen av Digi-Esthétique ®, en exklusiv modelleringsmetod, som – med det viktiga partnerskapet mellan skönhetsterapeuter – hjälper till att förvandla institutbehandlingen till en oförglömlig sensorisk upplevelse.

Vi arbetar med kosmetiska kemister och samarbetar med hudläkare, mikrobiologer och molekylärgenetiker för att utveckla våra produkter.

Med varje Meder Beauty Science-lösning strävar vi efter att uppnå maximal påverkan på huden och mikrobiomet, genom att endast använda säkra ingredienser med vetenskapligt bekräftade positiva effekter.

Vi vet exakt vilka hudstrukturer och på vilken nivå påverkas av de aktiva ingredienserna vi använder. Våra prioriteringar är säkerhet, synliga och stabila resultat och hälsosamt utseende.

Wella Professionals är ett premiummärke för hårvård som sammanför människor genom kärlek och passion för hår. Tack vare nästan 140 år av erfarenhet har Wella Professionals ett brett sortiment av toppkvalitativa produkter i mer än 150 länder runt om i världen.

Märket har många originalpatent och deras stjärnkvalitet är certifierad av flera prestigefyllda vinster och kända frisörer som har samarbetat för Wella hårprodukter. Wella Professionals är ett ledande märke för hårfärgning. Wella hårfärger är alltid effektiva och leder till ett professionellt och felfritt resultat. Du borde också prova Wella schampo och balsam, Wella hårolja eller roliga och trendiga Wella Colour Fresh temporära hårfärg. Kort uttryckt, om du inte vill kompromissa med din hårvård och du alltid letar efter nya och bättre produkter för att hålla ditt hår vackert, så är Wella hårvård för dig. Njut av känslan av att ha ett underbart hår.