Vår märken

Natura Bissé anses av hudvårdssexperter vara ett av världens mest innovativa, prestigefyllda och mest effektfulla hudvårdsmärken som finns att tillgå på marknaden. Limhamns BeautyCenter har mera än 15 års erfarenhet med just Natura Bissé.

Med ursprung från spa-industrin och fokus på teknologiskt avancerade produkter samt ingredienser från naturen med bästa innehåll så är Natura Bissé expert på lyxiga produkter och hudvårdsbehandlingar som ger snabba och synbara resultat. Genom sina höga koncentrationer av aktiva ingredienser och banbrytande vetenskapliga framsteg ger Natura Bissé möjlighet för en perfekt skräddarsydd, förstklassig hudvård och behandling till alla hudtyper.

Sedan 1965 : 50 år: det österrikiska familjeföretaget med ungefär 50 anställda har ägnats åt tillverkningen av naturlig kosmetika.

Vad låter som hantverk full av erfarenheter är faktiskt mycket mer på STYX Naturcosmetic. Processen där naturlig kosmetika skapas leder utöver bara hantverk för oss. För alla som vill skapa verkliga naturliga kosmetika som återspeglar företagets filosofi, kvalitet och passion, innebär denna process inte bara hantverk, utan konst : konsten av makalös naturvård

Naturens läkande, skyddande och förnyande kraft står för den helhetliga naturliga kosmetiska vården AROMA DERM.
Som en entusiastisk utvecklare av AROMA DERM lägger vi vårt fokus på noggrann hudhantering och individuellt välbefinnande. Värdefulla, rena naturliga essenser ger våra produkter den önskade effekten. Den makalösa doften av äkta eteriska oljor skapar en harmonisk balans mellan människa och natur.

De effektiva kosmetiska vårdlinjerna i AROMA DERM är designade för professionell användning på professionella institut och SPA-områden. Framgången för behandlingen avrundas av lämplig vård hemma.
Lita på kunskapen om aromaterapi i kombination med Dermatology!

Dr. Spiller är ett tyskt hudvårdsmärke som grundades 1960. Basen i produkterna är rent källvatten tillsammans med naturliga ingredienser. Dr Spiller utvecklar högeffektiva och innovativa produkter med det yttersta målet att stödja hudens naturliga funktioner, genom så kallad biomimetisk hudvård.

Produkterna finns idag i över 50 länder och varje år produceras 2,5 miljoner produkter. Resultat kombineras med en mjuk skön känsla och härlig doft. Med en egen fabrik i södra Tyskland och ingredienser i första hand hämtade från närområdet samt källvatten från bergen runt om, får du en produkt av riktigt hög kvalité.

Dr Spiller lägger mycket tid på forskning och i sortimentet finns produkter för alla hudtyper och hudtillstånd. Med allt från djupgående ampuller, serum, geléer, crèmer till masker och peeling får du resultat som inte bara känns utan även syns på huden!