24
maj

STYX NATURCOSMETIC

Vi har nyligen gjort ett avtal med Österrikiska STYX NATURCOSMETIC på ett exklusivt distributionsavtal för Sverige och Danmark av alla produkter från STYX NATURCOSMETIC.
STYX använder bara ekologiska ingredienser i deras produkter som är produktlinjer som sträcker sig från aromterapi , vård kropp och barnvårdsprodukter för doft oljor, special tvål och solskyddsmedel.

Den helande, skyddande och regenerativ kraft som naturen ger oss, var redan av våra förfäder välkända. Vi har använd denna kunskap under många år för att producera högsta kvalitet och effekt av naturliga kosmetiska produkter. STYX COSMETIC naturliga kosmetiska produkter tillverkas med användning av vegetabiliska råvaror från ekologisk odling eller vilda tillväxt och Kallpressade växtoljor av högsta kvalitet. Att avstå från djurförsök är lika självklart för oss som användningen av miljövänlig, återvinningsbar förpackning.